Om ossNordby Gulv leverer gulvløsninger til prosjektmarkedet og privatmarkedet.

Firmaet ble stiftet av Inge Nordby på 1970-tallet og ble drevet som en grossist (lagerførende proffbutikk) i mange år under navnet Nordby Engros A/S.
Mer den formen det fikk i dag, ble til da sønnen Trond Nordby tok over.   Da skiftet firmaet navn til Nordby Gulv AS.
Firmaet eies i dag av Silas Skibnes.  Han startet i firmaet tidlig 90-tall som ryddegutt og postbud.  Sortering av ringpermer, rekvisita, prøver m.m.
Etterhvert ble det lagerjobbing, redigering av hjemmeside, monteringsarbeid osv.  Han ble ansatt som selger i 1.august 2005 og har siden jobbet sammenhengende i Nordby Gulv. 
Han kjøpte opp firmaet av tidligere eier i januar 2012 og har eid firmaet siden.

Innen prosjektmarkedet representerer vi flere av de ledende produsenter av bl.a. gulvbelegg, tekstile gulv (tepper på rull og teppeflis),  avskrapningsmatter, microsement m.m.
Vi har og produkter og kunnskap innen taktil merking ihht. universell utforming.  De fleste av våre produkter har vi salgsansvar for utenfor Trondheim.  Vi reiser derfor mye.  Hovedsakelig i området Møre + Trøndelag.  Her besøker vi arkitekter, interiørarkitekter, eiendomsbesittere, entreprenører, gulvleggere, fylke og kommune m.m.

I privatmarkedet har vi satset stort på tregulv.   Showrommet er innredet med fiskebenparkett i 140x700mm gråhardvoksoljet, bredplank av lutet og hvithardvoksoljet Douglas, brede 1-stavs-parketter m.m.
Vi har mye prøver og jobber mye med materialsammensetninger.  Ofte sammen med produktene fra prosjektmarkedet, da de har en helt annen look og kraft enn produktene du tradisjonelt finner til privatmarkedet.


Våre medarbeidere har god kompetanse og erfaring for å gi anbefalinger til best mulig gulvløsning, ut ifra vårt store sortiment.

Vi stiller spørsmålene for å avdekke dine behov innen kostnad, varighet, fleksibilitet, drift og utseende.


 

 

Her er vi:

Nordby Gulv AS
Kongens gate 60
7012 Trondheim

Vi er mye på farten på befaringer og i kundebesøk.
“Normal” kontortid er 08-16 på hverdager, men det vil alltid være lurt å ringe før du kommer!
Ta kontakt for avtale!Kontakt: +47 73 96 00 60 / nordby@nordby.no
Parkering: Parkering langs Konges gate 51. Gateparkering i Tordenskiolds gate eller Leütenhaven P-hus. Kart